Uslovi korišćenja

Poštovani,

Molimo Vas da pre korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka poseta našem web shop-u, kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u celosti.

Uslovima korišćenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Korišćenje sajta

Dobrodošli na web shop purivera-online.com. Herba Linea doo Vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja ovog web shop-a koje je podložno dole navedenim Uslovima korišćenja.

Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge purivera-online.com.

Korišćenjem bilo kog dela web shop-a, smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog web shop-a isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost. Nedozvoljeno korišćenje web-shop-a smatra se kršenjem pravila i podložno je tužbi.

Opšti uslovi

 • Prilikom kupovine, posetilac web shop-a purivera-online.com ostavlja svoje identifikacione podatke.
 • Opšti uslovi poslovanja podrazumevaju delovanje web shop-a purivera-online.com, prava korisnika i poslovni odnos između trgovca i potrošača a sve u cilju obostranog zadovoljstva.
 • Svi proizvodi prikazani na web shop-u su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe i status porudžbine možete proveriti slanjem upita na email adresu info@purivera-online.com.
 • Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku.
 • Nakon prijema porudžbine kupac će telefonskim putem ili mejlom biti obavešten ukoliko rok isporuke prelazi očekivani rok isporuke.
 • U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca.
 • Dostava proizvoda i troškovi dostave proizvoda se odnose na teritoriju Republike Srbije bez Kosova.

Rok isporuke 

Nakon poručivanja, putem mail-a bićete obavešteni da je porudžbina uspešno primljena. Kompanija koja vrši dostavu robe za firmu Herba Linea d.o.o. je Bex express kurirska služba. Kuriri pošiljke donose na adresu radnim danima (ponedeljak – petak) u periodu od 08h do 17h. Rok za dostavu može da varira između 2-6 radnih dana. Ukoliko niste na adresi kurir Bex express-a će Vas pozvati na broj telefona koji ste ostavili kako biste ugovorili novi termin preuzimanja pošiljke. Ukoliko i tada ne budete na adresi, pošiljka se vraća.

Cena isporuke

Cena isporuke za pojedinačne proizvode je 480 din, dostava je besplatna za pakete 2+1 i 3+2.

Način plaćanja

Za kupovinu naših proizvoda putem sajta, pružamo Vam mogućnost plaćanja pouzećem – možete platiti gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke.

Pravo na odustajanje

U skladu sa važećim Zakonom o zaštiti potrošača, (Sl.gl.RS br.62/2014) obaveštavamo Vas o sledećem:

Obrazac Izjave o odustanku od ugovora se dostavlja na e-mail adresu: info@purivera-online.com  ili na adresu firme: Herba Linea d.o.o., Učiteljsko naselje 6, Beograd.

 • U skladu sa članom 9. i članom 15. Zakona o elektronskoj trgovini, ova porudžbina predstavlja kupoprodajni ugovor koji se smatra sklopljenim onoga trenutka kada ponuđač primi elektronsku poruku ponuđenoga (potrošača) da isti prihvata ponudu.
 • Vreme dostave se računa od trenutka kada započnemo obradu Vašu porudžbine. Račun će biti izdat nakon obrade porudžbine i biće poslat zajedno sa pošiljkom koju ste naručili.
 • Lični podaci koji su potrebni u postupku definisanja porudžbine predstavljaju minimalno potrebne podatke za izdavanje računa i biće korišćeni isključivo za tu svrhu.
 • Potrošač ostvaruje pravo na odustanak od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija Izjavom o odustanku od ugovora ukoliko je poslata prodavcu u roku od 14 dana od dana kada je roba dospela u državinu potrošača, odnosno trećeg lica koje je odredio potrošač, a koje nije prevoznik.
 • Odustajanjem od ugovora oslobađate se svih obaveza, osim obaveze plaćanja troškova vezanih za slanje robe koja se vraća usled odustanka od ugovora.
 • Proizvodi moraju biti nekorišćeni, neoštećeni i u originalnoj ambalaži, mora biti priložen originalni račun i obrazac – Izjava o odustanku od ugovora.
 • Izjava o odustanku od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada je poslata trgovcu.
 • Ako potrošač ostvari pravo na odustanak od ugovora, smatra se da ugovor nije ni zaključen i nastaju obaveze propisane čl.34 i 35 ovog zakona.
 • Kod ugovora o prodaji robe koji se zaključuje preko web shopa, trgovac je dužan da vrati potrošaču sredstva koja je platio po osnovu ugovora kada primi ili preuzme robu koju je po osnovu ugovora isporučio potrošaču, odnosno kada primi dokaz da je potrošač robu poslao prodavcu, bez obzira koju od tih radnji je potrošač prvo preduzeo.
 • Potrošač je dužan da vrati robu trgovcu, bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je poslao obrazac- izjavu o odustanku od ugovra.

PRAVILNIK O REKLAMACIJAMA

Kupac ima pravo na podnošenje prigovora u skladu odredbama Pravilnika o postupku i načinu rešavanja reklamacija kupaca na robu. Svoj zahtev za reklamaciju na proizvode kupljene na purivera online web shop-u kupac može podneti Herba Linea doo upućivanjem e-mail-a, na adresu info@purivera-online.com

Privatnost podataka

Purivera Online web shop štiti Vašu privatnost i koristi tehnologije koje Vam omogućavaju najbolji i siguran način korišćenja interneta. Ova izjava se odnosi na web sajt purivera-online.com i načinom prikupljanja podataka i njihovim korišćenjem.

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. Purivera Online shop se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.

Reklamacioni list »

Odustanak od kupovine »

Svi naši proizvodi su zdravstveno ispravni i poseduju rešenje Ministarstva.
Detaljnije možete pročitati na stranici proizvoda.

Uslovi korišćenja